HANDENS FEM FINGRAR

Fem fingrar ska skydda dej
Ett är månen
Ett är solen
Ett är Polstjärnan bakom molnen
Ett är hopp och ett är tro
Handens fem fingrar
Vaggar dej till ro

17.22!

Jag är enormt trött. Ögonen orkar knapp hålla sig öppna. Huvudet dunkar på men känner mig ändå på något underligt sätt mycket bättre! Så kanske blir det trots allt skolan imorgon! Nej, det är redan bestämmt. Jag måste bara till skolan! Kan inte missa för mycket! jag får inte missa något alls. Sålänge jag inte vaknar med feber imorgon såklart...
Mammsen har köpt med sig lite kantareller hem så ikväll blir det potatis med panbiffar och kantarellsås till middag! Åh gud va gott! Ska möta henne vid Vi-butiken om en stund så det är nog bäst att jag byter om från min pyjamas nu.
Niki

TOMATSOPPA!

Nu ska jag ta mig ut till köket och laga lite tomatsoppa med makaroner. Mums!
Biggest loser på femman, magen mår sådär. Inte bra, inte dåligt. Charlie vilar och förtillfället känns allt hyfsat bra!
Niki

MTV FEVER!

Blev inget mer skrivande igår kväll.
Min mage ville inte vara kompis med mig igår, inte heller mitt huvud eller tempraturen i min kropp. Jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigt igår men så blev det inte, tyvärr! Istället somnade jag runt ett med fetaste magknipet som kom i omgångar och en huvudvärk jag aldrig tidigare upplevt, det dunkade, bokstavligt talat! Och till detta feber som grädde på moset! Fifan, inte kul! ´
Så idag är jag hemma och ska vila ut! Skönt!
Datorerna kanske inte är fy skam men fick bara den känslan igår. Dom är ju trots allt ganska söta! Hihi!
Nu ska jag kolla lite på mtv, se om jag fortfarande har feber, äta och hoppas att jag inte smittade någon i skolan igår. Hehe!
Niki


MINI-ASUS!

Dagen började kvart över 12 i skolan idag! Härligt! Men...vår geografi lärare kom aldrig så vi fick håltimme. Surt! Kunde ha börjat 14.00 istället! Så vi drog till slussen och kollade lite saker sen tillbaka till skolan för att få våra datorer...dom är sjukt små! Denna gång kan jag inte undgå att bli jätte sur på skolan! Sitter på tunnelbanan, så berättar mer när jag är hemma igen. Niki

TÅRTKALAS!

Är hos min brorsas flickvän på tårtkalas! Wihioo! De suger att jag inte klarar av att äta nått. Hoppas inte den här känslsn stannar allt för länge men inge mer mat för mig idag! BIG NO! Niki

IGÅR!

Igår blev det alltså kräftskiva hos min bästavän! Folket där kanske fick i sig lite för mycket av det goa. Men det gjorde ju bara kvällen tio gånger roligare! Hahah! Sen åkte jag hem vid 10 kanske och lämnade moppen och hjälmarna och gick hem till jesper, därifrån skulle vi egentligen hem men vi träffade lite folk vid tunnelbanan som vi fastnade vid en stund. Sen gick vi hem och jag somnade ganska bekvämt vid ett tiden. Underbart! Lite bilder från igår ska ni självklart få också! Enjoy!


Niki & Emma! Saknar fjortistiden eller? OBS. drivbilder!


Niki & Emma, kvällen till ära! Fan vilka snyggingar ;o


Glatt folk :'D

Och såhär såg jag egentligen ut igårkväll! Fast brillorna kom på vid 9 :-)

 

Det var min gårdagskväll det! Har tyvärr inga bilder från senare på kvällen men det funkar utan också! Nu ska jag hoppa i mina kläder och springa till tunnelbanan! För nu blir det mysfika med tjejorna! Skriver mer sen!
Niki

 

 


STINKER KRÄFTA!

Äntligen på spåret igen, trots att mitt lockiga hår har blivit trassligt och förstört under kvällen och min makeup är totalt jätte förstörd efter kvällens gäspningar och kliande i ögonen!
Men det är struntsamma. Kvällen i några korta rader. Kräftskiva. Aspackade släktingar. Bästavänner och tillslut trevliga konverationer påväg hem.
Pricken över i:et är ju i alla fall att jag äntligen får sova nu men måste ändå stå ut med att det fortfarande luktar bröd i hela lägenheten efter att mamma bakat fem limpor bröd imorse och att jag stinker kräfta!
Sånt är livet!
Niki

Ps. Mer detajerat om kvällen och bilder läggs upp imorgon.

HÅRSPRAY!

I made it! Vi beslutade oss för att inte storhandla idag heller så det gjorde saker och ting väldigt mycket lättare. Nu fixar emma håret på mig. Ikväll blir det lockigt men en svart spets tröja och svarta jeans kombinerat med lite sotade ögon!

UNDERBARA LÖRDAG!

Somnade mitt i en sms konversation igår och vaknade av min knasiga dröm och insåg att jag hade fem nya sms.
Hahah! Vaknade i alla fall vid kvart över nio. Jag vet..jag är också förvånad! Till min bortförklaring kan jag ju säga att jag inte somnade allt försent igår. Kollade på ett avsnitt av glee och sen flög jag in i mina knasiga drömmar.
Idag har jag hela dagen planerad, till och med lyckats dubbelbokat mig men fortfarande inte gått utanför min dörr! Känns som om det skulle behövas om jag ska få till allt idag. Hämta en bil i segeltorp och storhandla med mammsen, åka hem, fixa mig, åka till emma, baka, kräftskiva och vara allmänt trevlig hela kvällen. Hjälp! Men en utvilad Niki ska väl kunna klara det där utan att behöva stressa ihjäl mig? Eller? We'll see i guess!
NÄSTA DUSCHEN!

FREDAGSINLÄGG

När alla andra är påväg ut är jag...tyvärr, påväg mot att somna. Det är sjukt, men jag måste chilla lite innan allt annat börjar. Är det bara jag som blir så otroligt trött av att gå i skolan? ^^
Så ingen utgång för mig ikväll dåra. Men men, man behöver dagar som denna också någon gång ibland. Det är om inte annat otroligt skönt att bara ligga i sängen och kolla på en riktigt dålig B-film. Langar två små sommarbilder från när jag var och hälsade på Louisa i Trosa, kvällen till ära!
Niki


FIKA

Fikar med Louisa, vi väntar på att martin ska komma hit också! Ikväll vet jag inte vad som händer, blir väl antagligen chillkväll med dom också! Vi har en snygg kille i tvåan! Melove :-) Niki

ÅKA IVÄG PÅ EN ROSA MOPPE!

Äeeeh! Fan va surt. Jag har ju försökt komma ihåg hela sommaren att det är nrj, men såklart ska man glömma! Varför är det så typiskt mig? Nej hörrni, nu ska jag åka iväg på min fina rosa moppe och handla mat! Hare!
Niki


hihi, hittade en bild från förra årets nrj in the park på martin & sara! sötsaker!

HÄGERSTENSÅSEN

Befinner mig i hägerstensåsen, påväg hem, senare blir det att åka och storhandla. Fooodish! Skriver mer hemma, ska av nu! Niki

FRUKOST!

Sitter och äter en otroligt god frukost, min favorit i alla fall. För vad går upp mot en caffe latte, risifrutti och apelsinjuice! Mumsigt värre! Om sisådär 20 minuter så ska jag sätta på mig mina ytterkläder och dra mig mot tunnelbanan :-) Åter till frukosten! Niki

SHOPPING BABY!

Skola till halv fem. Efter det blev det slussen, götgatan för lite shopping med mammsen och kusinen min! Avslutade med middag & fika på waynes. Tro det eller ej men jag fick faktiskt med mig en skinnjacka för 1400, en matchande väska från björn borg för 600 och sen ytterligare lite skolmaterial dvs två pärmar, en outstanding miniräknare, hålslagare och två anteckningsblock för 411 kronor. Och på det fick jag mitt access kort uppgraderat till fritidskort HT så att jag kan åka på kvällarna också för 630. Jisses vad pengarna försvinner fort! Galet för att vara ärlig! Kanske langar upp lite bilder på sakerna innan jag försvinner bort i mina drömmar :)
Känns i alla fall riktigt skönt att ha allt redo inför skolan nu. Wihio! Nej, nu ska jag göra lite läxor och gå och sova.
Niki

RÖDA KORSET

Jag blir lite arg på röda korset faktiskt. Kanske inte borde vara det egentligen men jag antar att det är för att man skänker så himlans mycket pengar och det känns som om dom inte gör ett skit. dom köper förvisso all mat och verktyg man kan behöva för att överleva som människa i katastofer men på grund av att dom är så "få" som jobbar på röda korset så ger dom bara folket hammare, spik och en pressenning typ (kommer inte exakt ihåg, men nått i den stilen) och sen får dom bygga upp något litet hem själva av det. Drygt tycker jag. Men det kanske som sagt är för att jag alltid trott att dom gör allt för alla och att dom är jätte många som jobbar ute i länderna. Men icke sa nicke. Så va det inte. Trist.

MOBILBLOGGANDE!

Det blir en hel del bloggande från mobilen nu. Sitter på tunnelbanan påväg hem. Röda korset dag blev det! Helt okej faktiskt! Dagen bestod alltså av att gå runt på stan och fånga folkets intresse för att kunna skänka lite pengar till pakistan. Pinsamt nog vet jag inte vad det var. Men tror att det var pakistan. Jag, benjamina, piffi, essi och balouelyckades skramla ihop 709 kronor! Känns ändå riktigt bra att man faktiskt kan göra en skillnad här i världen! Och att få bidra! Visste ni att folk som arbetar med det anser att det är en tsunami i slowmotion och att 70% av landet dvs. en yta som är lika stort som sverige är UNDER vatten. Galet! Ändå kan jag inte undgå att bli lite sur på röda korset. Berättar mer sen. Niki

DO IT!

Träffade Xavier för en stund sen, vi chilla lite. Pratade lite gymnasium, alltid lika trevligt att träffa folk man inte träffat på ett tag! i love it!
Förövrigt fanns det knappast några schyggingar i min klass...möjligtvis en. Men vafan! Hahah! Får kika lite bland samhällsklasserna också. Ska nog laga till lite mat nu, sen bänka mig framför tv:n för lite tyra banks show och top model 5. Oh, kan man annat än att älska? Sen ska jag dra mig mot Op igen för att jobba sen hem och träffa martin och chilla lite.  Just nu lyssnar på lite musik som vi hade på kräftskiva i lördags & kan bara säga att jag är totalt obsessed with "DO IT" & "CLUB CAN'T HANDLE ME". Gooood shit! Melove!


Tyra Banks


PÅVÄG HEM!

Påväg hem igen! Det blev en snabbis i skolan bara, känner mig riktigt nöjd! Alexandra, madeleine & benjamina är tre trevliga människor, och kanske har lärarna ändå rätt, kanske är det just den här dagen som vi alla kommer minnas starkast när vi tar studenten! Fifan, nu är det tre underbara år som gäller! Galet :-D

TUNNELBANAN!

Sitter på tunnelbanan nu! Mött upp Rasmus på tunnelbanan och påväg nu! Asså vafan, nu kör vi! ;-)

50 MINUTER KVAR!

Nu är det bara 50 minuter kvar innan jag ska ha gått hemifrån...! Och tro det eller ej men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Hjälp! 

NU KÖR VI!

Skolan börjar imorgon! En ny start, som etta. Känns ju lagom nervöst.
Försöker peppa mig själv inför imorgon. Har bland annat tränat, ätit god mat, kollat på legally blonde och packat ihop saker tills imorgon.
Men vet ännu inte vad jag ska ha på mig. Jobbigt...!
Men jag ser ändå fram emot min nya start! För det är väl det jag gått runt och pratat om den senaste månaden? Om hur bra allt ska bli med nya vänner, folk man inte känner, bara en helt ny start? Hoppas kan man ju!
Imorgon är jag officiellt en naturvetare som går i ettan på gymnasiet! Awesome, eller vadå?
Niki

RSS 2.0